DIENSTEN

COPYWRITING EN VERTALINGEN

Copywriting en vertalingen voor jouw business

Meertalige communicatie voor ondernemers die meer leads, klanten en omzet willen

Zwoegen op webteksten, blogartikels, social media content en mailings. Tot de zweetdruppels op je papier rollen en je van pure uitputting op je desk indommelt… En dan driewerf hoera en applaus voor jezelf, want je tekst is eindelijk klaar. Maar helaas, er zat toch dat tikkeltje meer in naar je gevoel… Genoeg van dit herkenbare scenario? Ben je op zoek naar een hulp voor teksten mét resultaat? DELFINESSE zorgt voor copywriting en vertalingen om duimen en vingers bij af te likken én helemaal op maat van jouw bedrijf.

Professionele teksten zijn een onmisbare tool voor iedere ondernemer die verder kijkt dan vandaag. En laat copywriting nu net een vak zijn, waarvan niet iedereen kaas gegeten heeft. Het wringt vaak bij de creatie van teksten. Dus veel bedrijven schakelen een freelance copywriter of vertaler in voor:

* welluidende en goedbekkende webteksten voor meer siteverkeer * beeldige blogartikels doorspekt met jouw expertise * sappige testimonials om leads om je vinger te winden * brochures om met je gamma uit te pakken en sales te boosten * social media berichten vol dynamiek * e-mails die gelezen worden en blijven hangen * persbericht om potten te breken met je product of dienst * verfijnde teksten voor mail- en brieftemplates * glasheldere handleidingen voor je product * en nog zoveel meer tekstuele pareltjes…


Deze opeenvolgende stappen geven vorm aan het schrijfproces van begin tot eind:

  1. Kennismaken met koffie en koekjes of via een online meeting
  2. Verzamelen van de benodigde informatie
  3. Structureren en analyseren van deze informatie + adviseren
  4. Voorbereiding + vinden van juiste invalshoek en opbouw
  5. Concepttekst schrijven of bestaande tekst herschrijven
  6. Beoordeling van het resultaat door klant + verwerken van je feedback
  7. Tekst finaliseren + opleveren definitieve tekst
  8. Eventueel tekst vertalen

De ideale dienst voor jouw bedrijf: copywriting of vertalingen

COPYWRITING

Wil je dat meer klanten jouw bedrijf kiezen? Wat je nodig hebt zijn wervende teksten. Teksten die kliks, downloads, telefoontjes, inschrijvingen, websiteverkeer, aanvragen en bestellingen opleveren. Die schrijf ik met kennis en plezier voor jou.

Als ervaren freelance copywriter schrijf ik wervende teksten from scratch op maat van jouw doelgroep, doelstelling en kanaal. Resultaat? Meer impact, leads, klanten en omzet. Meertalige communicatie die je doelpubliek beroert en tot actie aanzet. Een tone of voice perfect passend bij de stijl van jouw zaak en je ideale klant: van zakelijk, bondig en effectief tot prikkelend creatief en amusant.

Of je hebt een tekst klaar op de plank liggen. Maar dan opeens net voor de publicatie slaat de twijfel alsnog toe. Hoe zat dat nu ook alweer met die d’s en t’s? Je wil de tekst graag laten nakijken door een specialist ter zake? Ik neem je teksten onder de loep voor een grondige check of revisie, waarna je ze met een gerust hart live kunt zetten of printen.

Wil je een reeds bestaande tekst van onder het stof halen en in een moderner jasje steken of meer schwung geven? Ik bekijk de inhoud en structuur met een frisse blik en herschrijf de tekst voor jou.

VERTALINGEN

Je hebt internationale plannen met je business en wil je product of dienst aanbieden aan buitenlandse klanten? Dan is het essentieel om je website in de taal van je ideale internationale klant te vertalen. Anders vindt die de weg naar je website gewoon niet. En mocht hij die toch toevallig vinden, blijft hij gegarandeerd niet lang plakken. Maak de drempel zo klein mogelijk en bedien je bezoekers op hun wenken. In de vertrouwde schoot van hun allerliefste moedertaal. Want dat voelt comfortabel en vertrouwd. Het geeft een gevoel van thuiskomen. En waar je je thuis voelt, zal je sneller geraakt worden, overtuigd zijn en actie ondernemen. Net wat jij als ondernemer wil, right?!

Als Master in de Taal- en Letterkunde met jaren ervaring in het vertalen ben ik je vaste, flexibele en betrouwbare partner in crime voor professionele vertalingen vanuit PortugeesSpaansFransEngels naar Nederlands. Ook voor vertalingen vanuit het Nederlands naar andere talen kun je bij me aankloppen. Of ik zoek de geknipte native vertaler voor jouw project via mijn uitgebreid netwerk van vertalers.


 Contact

DELFINESSE Delphine Coudeville Copywriting & Translation

Gompelbaan 50, 2400 Mol, België info@delfinesse.com +32 (0)477 42 87 28

BTW BE 0744.978.212

About

Ik ben Delphine Coudeville – Master Taal- en Letterkunde en Master Bedrijfseconomie – en founder van DELFINESSE. Als freelance copywriter en vertaler is het mijn missie om een laagje finesse over je communicatie te gieten. Helemaal op maat van jouw bedrijf en ideale klant. Je boodschap in de spotlight dankzij mijn expertise en ervaring in sales, marketing en PR. Dat is waar we samen voluit voor gaan.