Skip to content Skip to footer

Ik help ondernemers, organisaties en teams om hun marketingdoelstellingen te behalen met copywriting & marketing.

Over Delphine Coudeville

Wat je moet weten over Delphine…

Late eighties kid, geboren en getogen op de West-Vlaamse poldergrond nabij de Noordzee. Via Gent en Parijs zacht geland in de frisgroene Antwerpse Kempen.

Opleiding

Afgestudeerd als Master Taal- en Letterkunde en Master Bedrijfseconomie aan Universiteit Gent en Sorbonne Université Paris.

Carrière

Jarenlang heb ik mijn marketingstrepen verdiend in verschillende organisaties en teams. Sinds begin 2020 werk ik als zelfstandig copywriter en marketing consultant.

Meer nog

Naast een gepassioneerde en veelzijdige vrouw ben ik cheerleader van alle avonturen van mijn dartel jongensduo Aloïs en Pierre.

In de natuur kom ik helemaal tot rust. Maar ook tot leven. Daarom woon en werk ik temidden van de bossen en velden. Voor beweging mag je me altijd bellen. Hello lunchwalks, brainstormsessies in het bos, inspiratiepicknickjes, boeiende gesprekken…

En als je het echt allemaal wil weten: van dansen krijg ik vleugels!

Met Delphine is het heel fijn samenwerken. Correct, to-the-point en supervriendelijk. Ze is snel mee met de inhoud en geeft zelf haar suggesties mee. Delphine gaat die ‘extra mile’ om jou naar een hoger niveau te tillen.

Inge Overmeer

Tales by Solid

Haar titel van “content queen” heeft Delphine alvast niet gestolen. Gracieus en stijlvol, maar toch steeds vastberaden, consequent en overtuigd van haar verhaal. Voor mij een rustgevend klankbord en een waardige sparringpartner tegelijk.

Wim Lenaers

Wilms

Delphine heeft op korte tijd onze uniekere cultuur en tone of voice geabsorbeerd en daarenboven complexe materie weten om te zetten in zeer verstaanbare, catchy teksten. Efficiënt, snel en met kennis van zaken: smaakt naar meer.

Glenn Gielens

Wisemen

Delphine gaat the extra mile zowel qua snelheid als qua oog voor detail! Uit de vertaling van onze website en bedrijfspresentatie naar het Frans is gebleken dat ze verder gaat dan de opdracht, en in haar werk ook een verhaal tracht te brengen. Bovendien waakt ze over de meest SEO-vriendelijke copy. Bij Joule twijfelen we er niet over om weer een beroep te doen op Delphine voor toekomstige opdrachten!

Laurens Verbeke

Joule

Een heel grote dankjewel! Ik vind het heel tof om samen te werken met DELFINESSE! Alles loopt vlot!

Julie Geirnaert

Julie Geirnaert

Delphine is een aangename freelancer om mee samen te werken. In mijn situatie ging het over een kleine opdracht (300-tal woorden). Delphine kwam direct met een correcte prijs en de opdracht was snel beklonken en correct uitgevoerd. Als ik in de toekomst nog een vertalingsopdracht heb ga ik haar zeker terug contacteren.

Jeroen Vermeiren

Rainbow Solutions Webdesign

Delphine weet een briefing snel en efficiënt om te zetten naar een doelgerichte blog, die ons lezerspubliek weet te boeien en qua tone of voice mooi aansluit bij onze andere communicatie. Dankzij haar affiniteit met de sector en onze lezers, zaten we in no time op dezelfde golflengte.

Birgit Leen

Wisemen

Aangenaam verrast door haar stijl en feeling voor taal. Nog aangenamer verrast door haar flexibiliteit.  Het was een eerste samenwerking, maar er zal zeker meer volgen.

Véronique Theunissen

Limeparts-Drooghmans

Onze samenwerking is zeer vlot verlopen. Wij hadden op zeer korte tijd een degelijke vertaling nodig van de teksten voor onze website.  Delphine heeft hier zeer snel en goed werk geleverd. Voor ons is ze een vaste partner om al onze teksten ter vertalen naar het Frans. Wij zijn zeer tevreden.

Ann Pluym

Schoubs